Konferens med aktivitet:

- Hur man planerar en lyckad evenemangsdag

Vill du göra din nästa konferens mer minnesvärd och engagerande? Att inkludera roliga och interaktiva aktiviteter kan hjälpa till att bryta isen, öka deltagarnas energi och skapa en mer positiv atmosfär. Läs vidare för att lära dig hur du planerar en konferens med aktivitet som kommer att imponera på dina deltagare. 

Bestäm syftet med konferensen och välj en lämplig aktivitet

Innan du väljer en aktivitet är det viktigt att bestämma syftet med konferensen. Är det en teambuilding-aktivitet för att öka samarbetet mellan deltagarna? Eller är det en avkopplande aktivitet för att minska stressen och öka välbefinnandet?

När du har bestämt syftet kan du välja en lämplig aktivitet som passar dina deltagares intressen och behov. Tänk också på att välja en aktivitet som passar din budget och tidsram. 

 

Vad vi kan göra för dig

Vi på Östermalmshallen hjälper er med er nästa konferens. Teambuildning aktiviteter för att öka samarbetet kan ni starta med i vårt härliga konferensrum, för att sedan njuta av en trevlig lunch i vår restaurang och sedan avsluta med rolig aktivitet i form av padel! Oavsett om ni är 4 eller 20 personer så kan ni boka er konferens hos oss för ett minnesvärt event.
adidas padel, racket, sports-5018616.jpg

Vad kostar det?

En halvdagskonferens kostar från 495 kr per person, inkl. lunch och en timma Padel. Väljer ni heldag är priset 695 kr.
burgare

Vi hjälper dig med din konferens

Vi erbjuder skräddarsydda konferenspaket och hjälper dig att göra din konferens i Göteborg till något alldeles extra!

östermalmshallen logo

984 Abia Martin Drive, Poughkeepsie, NY 12601 | 212-977-9998 ClioPilates 2021. All rights reserved