östermalmshallen logo

Konferens Göteborg: Tips för ett lyckat och minnesvärt event

Här är några tips för att hjälpa dig att planera och genomföra en lyckad konferens i Göteborg. 

Skapa en tydlig agenda och kommunikationsplan.

När du planerar din konferens i Göteborg är det viktigt att skapa en tydlig agenda och kommunikationsplan för att säkerställa att allt går enligt planen. Börja med att definiera målen för konferensen och vad du vill att deltagarna ska ta med sig från evenemanget.

Planera sedan tider för talare och aktiviteter, och se till att all information kommuniceras till deltagarna i förväg. Detta kan inkludera att skicka ut en agenda och påminnelser om tider och platser för olika aktiviteter. Genom att ha en tydlig plan och kommunikationsstrategi kan du säkerställa att alla är på samma sida och att konferensen flyter smidigt. 

 

Skapa en engagerande och interaktiv upplevelse för deltagarna

För att göra din konferens minnesvärd och engagerande för deltagarna är det viktigt att skapa en interaktiv upplevelse. Det kan vara allt från att ha interaktiva presentationer och workshops till att ha spel och tävlingar under pauserna.

Se till att involvera deltagarna och skapa en atmosfär där de känner sig delaktiga och engagerade i konferensen. Detta kommer inte bara att göra konferensen mer minnesvärd, utan också öka deltagarnas intresse och engagemang för ämnet som diskuteras. 

Padelbanor med resturang i Göteborg

Vad vi kan göra för dig

Vi på Östermalmshallen hjälper er med ert nästa möte, kickoff eller er nästa konferens. Se till att ha en bra agenda för konferensen i vårt härliga konferensrum, njut av en trevlig lunch i vår restaurang och avsluta med en rolig aktivitet i form av padel! Oavsett om ni är 4 eller 20 personer så kan ni boka er konferens hos oss för ett minnesvärt event.
padelbana

Vad kostar det?

En halvdagskonferens kostar från 495 kr per person, inkl. lunch och en timma Padel. Väljer ni heldag är priset 695 kr.
burgare

Vi Hjälper Dig Med Din Konferens

Vi erbjuder skräddarsydda konferenspaket och hjälper dig att göra din konferens i Göteborg till något alldeles extra!

östermalmshallen logo

984 Abia Martin Drive, Poughkeepsie, NY 12601 | 212-977-9998 ClioPilates 2021. All rights reserved