östermalmshallen logo

Planera roliga och engagerande aktiviteter

Här är några tips och tricks för att hjälpa dig att planera och genomföra en lyckad kickoff aktivitet. 

Skapa minnen tillsammans som ett team

För att säkerställa att alla deltagare har en bra tid och känner sig engagerade under kickoff aktiviteten är det viktigt att planera roliga och interaktiva aktiviteter. Det kan vara allt från teambuilding-övningar till tävlingar och spel. Se till att aktiviteterna är anpassade efter deltagarnas intressen och förmågor för att maximera engagemanget och skapa en positiv atmosfär. Kom ihåg att det är viktigt att ha kul och skapa minnen tillsammans som ett team.  

Några exempel på roliga och engagerande aktiviteter för en kickoff kan vara att ordna en tävling, ett quiz eller en skattjakt. Team-building övningar som att bygga en konstruktion tillsammans eller lösa en gåta kan också vara effektiva för att stärka samarbetet och kommunikationen inom gruppen. Tänk på att inkludera alla deltagare och undvik aktiviteter som kan vara för fysiskt krävande eller som kan göra någon obekväm.

Genom att planera roliga och engagerande aktiviteter kan du skapa en positiv och minnesvärd kickoff-upplevelse för hela teamet. 

hand som skriver

Vad Vi Kan Göra För Dig ​

Vi på Östermalmshallen hjälper er kickoff aktivitet. Stärk samarbetetet och kommunikationen inom gruppen i vårt härliga konferensrum, njut av en trevlig lunch i vår restaurang och avsluta med en rolig aktivitet i form av padel! Oavsett om ni är 4 eller 20 personer så kan ni boka er konferens hos oss för ett minnesvärt event.
adidas padel, racket, sports-5018616.jpg

Vad kostar det?

En halvdagskonferens kostar från 495 kr per person, inkl. lunch och en timma Padel. Väljer ni heldag är priset 695 kr.
burgare

Vi hjälper dig med din konferens

Vi erbjuder skräddarsydda konferenspaket och hjälper dig att göra din konferens i Göteborg till något alldeles extra!

östermalmshallen logo

984 Abia Martin Drive, Poughkeepsie, NY 12601 | 212-977-9998 ClioPilates 2021. All rights reserved